torsdag, april 19, 2007

Yesterdays news

The coolest, quirkiest shoes ever! (Yes, they come in pairs despite this single-shoe image) They are mine (thanks to the money my parents gave me for my birthday), and do I deserve it? You bet ;o) Enkelte ganger kan en kort historie gjøres veldig lang, så for de utålmodige: hopp over teksten, se på bildene. Det er de som EGENTLIG er poenget her. Til dere andre; her kommer feltnotater fra en dag i mitt liv (og det er ikke alle hendelsene som ville passert foto-sensuren...): Noen dager er preget av "flow". Andre dager er mer preget av forsovelser, snubling og kaos. Gårsdagen var en merkelig blanding av disse to variantene. Det var ikke direkte snakk om noen forsovelse, mer "bare 5 minutter til"-tanken som fikk råde helt til det ble knapt med tid (ikke-flow). Likevel fikk jeg det meste på stell før jeg forlot huset (flow) - trodde jeg. I dagens første pause på naturens vegne oppdaget jeg at jeg hadde tatt på meg trusa på vrangen (ikke-flow). Vel, vel, tenkte jeg, det er jo ganske fornøyelig at Tårnfridsymptomene er så tydelige (flow)!


Dagen på jobb gikk ellers sin noe skjeve gang, med perioder av utmattelse og hodepine av den typen som får deg til å grine (ikke-flow) og en velplassert luftetur i solskinnet (ærend for jobben, ja... hadde uansett glemt lommeboka hjemme (ikke-flow), så det var ingen mulighet for å ordne et ærend eller fem på egne vegne. Hadde også glemt solbriller (ikke-flow) - helt avhengig av dem, jeg er en lyssky type ;o) - så jeg vandret mysende rundt i byen). Turen inkluderte en kort, men hyggelig, passiar med Supernøtt på en benk i sola (flow). Den planlagte treninga samme ettermiddag var jeg i ferd med å mentalt kansellere pga nevnte utmattelse og hodepine (ikke-flow). Så fikk jeg beskjed om at hun jeg skulle trene sammen med ikke kunne (flow og ikke-flow på en gang). Deretter viste det seg at jeg var alene hjemme noen timer (flow), ergo intet behov for barnepass/aktivisering for å få trent (flow) - og jeg bestemte meg for å dra (mer stahet enn flow, kanskje). Oppdaget så at alt treningstøyet lå i tørketrommelen, fortsatt vått siden jeg hadde glemt å skru på trommelen samme morgen (ikke-flow). Jeg dro på meg en shorts (tørr, på retta!) som fikk meg til å ligne Mikke Mus til forveksling, dro på trening og holdt det gående en halv time lenger enn vanlig (super-flow). Jeg fikk enormt med energi av dette! Hodepinen forsvant og motet steg (flow-flow-flow). Vel hjemme monterte jeg et lite marmor/smijernsbord til å ha ute (flow) - og det viste seg å ha en stygg skade i plata; må byttes (ikke-flow). Etter en dusj og rask sjekk av konto dro jeg ut for å gi meg selv en passende belønning for å ha overlevd dagens mange prøvelser (selv bagateller blir prøvelser når man er sliten nok). Bildet over illustrerer belønningen: Et par sko så kule at det nesten gjør vondt, med hæler så på grensen av det stygge at de blir morsomme! Jenta i butikken var like begeistret for disse skoene som meg, så jeg fikk ypperlig service på alle måter. Pga en liten feil på høyre sko, som jeg lett kan fikse selv, fikk jeg 20% avslag (ekte flow av ypperste kvalitet). Dette medførte at også Prinsessa fikk et par sko hun ønsket seg denne dagen, det ble jo bursdagspenger fra mor og far til overs (flow igjen)! Planen om å få byttet marmorbordet måtte utgå pga at klokka nå hadde passert 20.00, og det var stengt - samt sengetid for Prinsessa. På dette tidspunktet var jeg ustoppelig; all flow´en og energien måtte utnyttes! Det ble merking og nåling og klipping, og så durte jeg ivei på symaskina de neste timene (flow). Prinsessa sovnet godt til tross for uortoks og støyende bakgrunnsmusikk vegg i vegg (FLOW). Bildet under viser det kule stoffet jeg syr av - det er en ganske liten rest (kjøpt på salg) av et delvis transparent gardinstoff, som jeg forer med ecrufarget forsilke. Jeg er ikke helt ferdig, med foreløpig ser det hele ganske lovende ut (flooooow). Om jeg kommer til å holde resultatet for meg selv? Neppe!
This cool scrap of fabric bought on sale is being turned into a (hopefully) cool garment almost as we speak (write/read). And will I keep the result to myself? Hardly ;o)

5 kommentarer:

toja sa...

Oj, for en dag...Skoene var bare lekre!

Felisi sa...

Lekre sko, og herlig beskrivelse av dagen din! :o)

Anonym sa...

Du har da haft noget af en dag!
De sko er bare for seje!

Petunia sa...

Innom for en liten titt på bloggen din! Er ny på HB så jeg titter litt på bloggene deres for å se hva dere driver med!

Irma sa...

I love those shoes!!!
What brand are they?