mandag, august 27, 2007

Joining forces

Sakte, men sikkert, nærmer jeg meg slutten på dette prosjektet. Som nevnt i forrige post er det travle tider i VV (Virkelighetens Verden), så det verken hekles eller strikkes akkurat nå. Men siden forrige heksagon-innlegg har det blitt sydd sammen noen remser, og det ser lovende ut! There is too much going on in RL to find time for crocheting (or knitting for that matter) these days, but i did actually start joining the hexagons together a couple of weeks ago. Just to see how it looks before I decide on the exact number of hexagons needed. I think it looks VERY promising, I am happy with the result so far.

Etter mye fundering og nye kalkyler måtte jeg riktignok kapitulere; dette er ikke lenger et rent resteprodukt. Jeg klarer nemlig ikke å gi slipp på ideen om at dette skal bli et ganske stort teppe som også skal kunne brukes som sengeteppe på gjestesenga. For å oppnå ønsket størrelse (120 x 200 cm) måtte jeg kjøpe litt mer garn. Det ble disse firlingene her (bildet under), Silja fra Gjestal. Litt tynt er det, men veldig mykt og godt - og rimelig i pris, slik at det nesten ikke kjentes ut som at jeg handlet garn. Dessuten var det på Nille. Det er jo ingen garnbutikk. (Ja, jeg vet at det bare er meg selv jeg lurer. Og knapt nok det! Ja, jeg er klar over at dette er klare symptomer på garnavhengighet). Det får våge seg at det nok blir en ekstrarunde med fm på alle sekskantene heretter (pga av tykkelsen på garnet, altså). Det spørs hvor langt garnet rekker, men jeg ser ikke bort fra at jeg kommer til å utvide teppet med en lapp eller to i bredden, slik at det ikke bare dekker gjestesenga men også henger litt ned på siden... På´n igjen, altså ;o) This started off as a scrap project but of course the whole thing has literally grown out of my hands. I am now determined that this blanket should be large enough to cover the guest bed (120 x 200 cm) - so I had to buy these little babies (picture below) to make sure there will be enough hexagons. And who knows - if the yarn allows it I might add a hexagon or two to the width of the blanket too, so that it will not only cover the bed but also hang down the side a bit. Here we go again... ;o)

8 kommentarer:

syglad sa...

Jøss her var det mye flott.
Kan alle møte opp på strikkekafen?
Jegdag bor ikke langt unna og kunne tenke meg det.
Ha en god ...

Kath sa...

Hei!titter innom fra hb.Mye fint her!

Lena sa...

Åh så flott dette teppet blir! Absolutt nydelig:-) Og håndtakene dine ble jo bare helt bedårende!

Hilde C. sa...

Det teppet kommer til å bli kjempeflott - så deilige farger du har brukt. Jeg var innom veskebutikken din på blogspot, og jeg ble helt betatt av de vakre veskene du har lagd!
Og ja, jeg har hørt om deg via Supernøtt, og jeg har vært innom bloggen din før også. Tusen takk for hyggelig kommentar på bloggen min, den satte jeg stor pris på :-)

Trinemor sa...

Så flotte farger! Tepper blir knallfint :-)

amylin sa...

Jeg er imponert. Det teppet blir nok aldeles nydelig. Flotte farger på sokkene du strikker også. Kommer nok til å titte innom her flere ganger.

tone sa...

Kjempeflott teppe, i nydelige farger! Gleder meg til å se det ferdig!

Anonym sa...

I like your page.
Hope you will visit my free site to Jasmin