onsdag, august 22, 2007

1000 takk!

For det første: 1000 takk til alle som legger igjen kommentarer - det er så koselig! Fortsett gjerne med det :o)

For det andre: 1000 takk til Supernøtt for "undertittel" i forrige post! Siden vi liker å leke med ord begge to, hender det ikke rent sjelden at i utgangspunktet seriøse samtaler ender som det reneste "tullprat" og det har vi selvsagt mye moro med. Om omgivelsene finner det like festlig skal være usagt ;o) For det tredje: 1000 takk til Supernøtt for moralsk støtte og pedagogisk opptreden når vi var på impulsgarnshopping for noen uker siden... jeg endte med å kjøpe en hel pakke med Karisma i en farge som går ut av sortimentet - men som matcher mine to dyrebare Noro silk garden-nøster veldig bra. Jeg telte på knappene, og kronene - til tross for at garnet nesten var gratis (15,-/50 g). Problemet var at de hadde fire bunter i en annen blågrønn farge jeg likte enda bedre, men det ville jo ikke bli nok. Så da supersmarte Supernøtt konkluderte med at jeg kledde den fargen (som det var nok av) ENDA bedre var det ikke lenger noen tvil ;o) Takk for velplassert smiger, Supernøtt - nå ser det ut til at jakkeprosjektet kan realiseres. Kun et par små "detaljer" mangler nå: tid til å ta en handletur for å finne riktig pinnestr slik at strikkefastheten blir bedre (har strikket nesten opp til fellinga på en arm, men er innstilt på å rekke opp - dette ble for kompakt etter min smak, og i forhold til Norogarnet) samt ha ro til å sette seg ned med slike sysler. Å, er dette grunnleggende nødvendigheter for å gjennomføre jakkeprosjektet, sier du? OK. Da er det godt at alle mine travle sysler som hindrer meg i å strikke er av det positive slaget (bygging/oppussing av prinsesserom, skolestart for prinsessa, gjentatte bursdagsfeiringer for prinsessa bl.a) :o)

2 kommentarer:

Supernøtt sa...

Hyggelig å kunne være til assistanse :-D

Gleder meg til å se jakken ferdig, armtitten ser lovende ut, fargene ble veldig bra sammen. Men så kan man ikke ta feil med Noro heller :-)

Kanskje vi bumper borti hverandre på LYS i dag, jeg skal også løpe etter pinner.

blåggdama sa...

Ellers mistenker jeg dere to for å være én og samme person, jeg, da. Jeg kan ikke skjønne annet enn at med deres humor og språklige vittigheter så må dere være alet opp i samme petriskål ;D))))
Sant nok, en forykende frisk fargeblanding!