torsdag, august 16, 2007

Lovehandles - handle with care ;o)

Jeg har på ingen måte tenkt å starte interiørblogg, men dagens post kan være et bilde på at det meste av tiden/energien/kreativiteten blir brukt på hus og heim, slik det gjerne er når man stifter nytt bo :o) Disse 8 håndtakene hører til på et halvgammelt men nymalt skap. Decoupageteknikken er ganske rusten, ser det ut til! Men i RL fungerer det fint, og overflaten er jevnere enn det kan se ut her. Det morsomme med lappeteknikk, collage, assemblage og decoupage er at man kan skape ny mening og sammenheng av løsrevne fragmenter og tilsynelatende ubrukelige småbiter av ymse slag. I dette tilfellet er det tekst fra en artikkel om den åndelige dimensjonen i livet (og prøv om dere kan la være å få assosiasjoner til engleskoler og prinsesser - det er ikke tilsiktet, men nesten uungåelig i disse tider ;o) ), en strikkeoppskrift, en reproduksjon av et gammelt kalligrafert Petter Dass-manuskript og en reklame for italiensk ost (!). På hvert sitt vis representerer jo disse tekstene deler av meg - så man kan trygt si at skapet nå har fått personlig preg! Det er fortsatt under arbeid; håndtakene er en del av en større plan... Når de var ferdigdekorert hadde det nesten av seg selv blitt et lite 8-linjers dikt ut av håndtakene, så fremt man plasserer dem i en bestemt rekkefølge. Den som liker puslespill og rebuser kan finne igjen disse ordene som egne tekstbiter i det øverste "lappelaget":


Jeg vet det er mange engler rundt meg Slik skapes kjærlighet Den håndteres og stelles La deg rive med og kjenn pasjonen når du nyter KJÆRLIGHETEN That´s amore!

8 kommentarer:

Supernøtt sa...

De ble så fine at nesten hele skapet fortjener samme teknikken :-D (Det må være et mannsverk...)Utrolig gøy å se deg sette sammen og pønske ut hvordan du skulle gjøre disse håndtakene fine. Veldig inspirerende, kanskje jeg en vakker dag drister meg på decoupage selv. Slik jeg du har fått meg igang med bestemorruter, dominofirkanter og utallige andre strikketeknikker. Du er den fødte lærer!

PS: Hyggelig at du ville bruke "Handle with care" :-D

Den gode feen sa...

Fantastisk fint, tøft og kreativt påfunn! Klem!

Raia sa...

Stilig! Hmmm... man trenger bare et skap nå ;-) jeg lagrer tipset på harddisken.

Dolci sa...

De var råtøffe!! Blir et veldig orginalt skap :-)
Ha en fotsatt flott søndag!

Madevik sa...

Så spännande!!

Lensom sa...

Fy søren (unnskyld utrykket!!) så utrolig vakkert og kult dette blir :) Du er så kreativ og flink ;)

lises sa...

For en artig idé!

CosiFanTutta sa...

Altså, jeg er ikke kreativ i det hele tatt og er imponert. Hvordan får du det til å sitte på ut uken?