torsdag, januar 23, 2014

Siksak // ripple

Mannen var svært så fornøyd med å få det blågrønne siksakteppet som nyttårsgave den første helga i januar - og de firbente i husholdningen (her representert ved Leona) viser også sin begeistring. Tanken var å dandere teppet over lenestolen, og slenge et par matchende puter oppi - men Leona kom meg i forkjøpet...

...og hun lar seg ikke fortrenge av noen puter, nei!
 
Omsider: årgangslenestol (ca 1990, IKEA of course, fra mannens glade ungkarsdager) med siksakteppe og puter! En yndet kombinasjon for lengre opphold foran tv-en. I jula skapte stolene (vi har to) en lun og trivelig stemning med engelske undertoner, og selv om jeg var i tvil om fargen i trekket var til å leve med over tid, er det jo helt pussig hvor godt de fungerer opp mot den mintgrønne veggen. Teppet ser jo også nesten ut til å være planlagt til dette rommet, men det er det altså ikke. Det ble påbegynt leeenge før maling av stueveggen i det hele tatt var et tema. Var bare heldig med restelageret ;o)
 
Ute til lufting!
 

 
Teppet måler ca 110 x 200 cm, og kan fint brukes som sengeteppe på en enkeltseng. Senga befinner seg på et gjesterom, som etter hvert skal bli Prinsessas nye rom. Siden jeg har brukt en del bomullsgarn i teppet, har det blitt rimelig tungt - hele 2,4 kg veier det. Også denne gangen har jeg brukt alt fra slitt opprekksgarn til den fineste silke. Dermed blir kantene ujevne og deler av teppet litt klumpete og kompakt - men jeg liker uttrykket. Og så gir det en god følelse å ha utnyttet a l l e rester på en så solidarisk (overfor alle garnrestene) og konsekvent måte, så og si etter mottoet "alle skal med"!
 


4 kommentarer:

Lisbeths verden sa...

Å for et fint teppe, nydelige farger også, så dette kan du være stolt av :) Ha en fin torsdag, klem fra beth

Inger Lise Libakken sa...

Takk for det :) Ha en fin dag du også :)

Villblomsten sa...

Flott teppe :-)
og hyggelig blogg :-)

Fiberfeber sa...

Takk for det, Villblomsten :)